Brabantcup wedstrijd 2

HDO-DSWN 13-14

Iedereen was zoals gewoonlijk ruim op tijd, zodat we lekker konden warm gooien. Met een volle bak en een heleboel wissels moest onze captain lastige keuzes maken, om de besten op te stellen. Stipt om half 1 kwamen René en Iris met lekkere soep, zoals gewoonlijk keus uit 2 verschillende,  groente of tomaat, met belegde broodjes erbij.

DSWN kwam aan met een heleboel nieuwe spelers, dus we wisten niet wat we verwachten moesten. Nog steeds zag je dat een hoop nieuwe jongens bij ons nog hun plekje moesten vinden en na de singels stonden we 5-7 achter. Na heel veel wikken en wegen moesten we proberen om het tij te keren, dat leek na de mannen koppels en dames koppels te lukken, de stand was inmiddels 9-9.

De hele wedstrijd bleef het gelijk op gaan en was het wachten op wie in de fout zou gaan. Na 4 mix koppels en 2 mannen koppels was de stand 12-12 en was het nog steeds erg close.

We moesten alleen nog 3 teamrondes gooien, 2 mannen en 1 vrouwen teamronde, uiteindelijk was het DSWN dat de gelukkigste was en zo wonnen zij de wedstrijd 14-13 van de HDO.

René en Iris weer bedankt voor de goede zorgen over de hele dag en ondanks dat we verloren, was het een hele gezellige dag.

Greetz,

HDO Brabantcup