Corona update (17-11-2020)

Het is helaas weer niet mogelijk geweest om van start te kunnen gaan met de competitie. Het is zelfs zo dat nog steeds niet duidelijk kan worden aangegeven wanneer dat wel mogelijk zal zijn.

Het HDO bestuur heeft nog steeds de intentie te gaan starten met de competitie, maar het is wel duidelijk dat dit niet meer in het jaar 2020 zal zijn. Voor iedereen die de nieuwsberichten een beetje volgt,  zou dit geen verrassing mogen zijn. Het wederom uitstellen van de startdatum heeft niet te maken met een vorm van besluiteloosheid maar met het feit mee te willen denken met de dartliefhebbers die heel graag willen beginnen met de competitie wanneer dat mogelijk en verantwoord is, ook al zou die competitie wat korter zijn dan gebruikelijk.

Hopelijk krijgen we binnenkort meer duidelijkheid. Zodra die duidelijkheid er is, zal dat zo snel mogelijk worden gedeeld. We beseffen dat langer uitstellen ook kan resulteren in het afgelasten van de competitie voor dit seizoen. Mocht dat het geval zijn, zal de contributie natuurlijk in het geheel worden teruggestort.