Corona update: Geen wedstrijden komende weken

Beste leden,

We kunnen er niet omheen, ook de HDO legt alle competities stil voor in ieder geval de komende drie weken.

Afhankelijk van de ontwikkelingen op dat moment wordt besloten of de competities hervat kunnen worden. We volgen daarbij de richtlijnen en adviezen van de overheid en de RIVM.

Omdat er vanwege een bekerweek slechts enkele wedstrijden op het programma stonden, konden we onszelf ook even de tijd gunnen om de situatie te overzien. Wij hadden de hoop, juist omdat veel competities zijn stilgelegd, om onze leden aan het spelen te kunnen houden. Dat gaf, naast een hoop positieve reacties, ook de nodige commotie. Een aantal spelers en enkele teams hebben aangegeven voorlopig liever niet te spelen, vanwege de kans op directe of indirecte besmetting. Wij begrijpen dat volkomen en willen en kunnen daaraan niet voorbij gaan. Of allemaal, of helemaal niet.

Dit heeft uiteraard consequenties voor de duur van de competitie, ook omdat nog helemaal niet duidelijk is of het bij deze drie weken blijft. De captains zullen hierover per mail worden geïnformeerd, naast de gebruikelijke communicatiekanalen, zodra er meer bekend is. Vooralsnog zien wij geen aanleiding om de zomercompetitie af te gelasten, maar deze zal in ieder geval later beginnen en met kleinere poules.

De Algemene Ledenvergadering van dinsdag 24 maart gaat eveneens niet door en zal op een later tijdstip opnieuw worden ingepland.

Het bestuur van de HDO