De gevolgen van het Corona virus

Beste leden,

Uiteraard houden ook wij de ontwikkelingen met betrekking tot het Corona virus nauwlettend in de gaten. Vooralsnog zien wij geen aanleiding om onze competitie(s) stil te leggen, hoofdzakelijk omdat de adviezen tot afgelasting van evenementen gelden voor locaties waar meer dan 100 personen bij elkaar komen. Dat is naar onze mening nergens het geval.

Wel doen we een beroep op jullie gezonde verstand om de adviezen van het RIVM naar eigen inzicht zoveel mogelijk na te leven. Dat betekent dat fysiek contact, waaronder zoenen en handen schudden, vermeden moet worden wanneer men daar aanleiding toe ziet. Dit weerhoud je natuurlijk niet van de verplichting om respect te tonen ten opzichte van je tegenstander en je omgeving.

Mocht je last hebben van klachten, zoals omschreven door de RIVM, dan is het verstandig thuis te blijven. Als dit tot problemen leidt met betrekking tot het doorgaan van een wedstrijd, overleg dan tijdig met je tegenstander en je wedstrijdleider.

Zoals gezegd houden wij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en mocht er op korte termijn aanleiding zijn ons standpunt aan te passen, dan zullen we dat laten weten.

Het bestuur van de HDO