HDO Wintercompetitie 2020-2021 definitief vervallen

Beste leden,

Ons land en eigenlijk de hele wereld is nog steeds in de ban van het Coronavirus en de verwachting is dat dit nog wel even zo blijft. De horeca is nog steeds gesloten en we zijn aan allerlei maatregelen gebonden. Dit alles moet er toe leiden dat het aantal besmettingen drastisch terug loopt en dat we ooit weer een redelijk normaal leven kunnen leiden, inclusief een potje darten met een drankje.

De laatste maanden hebben we steeds geprobeerd de optie open te houden op enig moment te kunnen starten met onze competitie, desnoods een halve, maar helaas werden we steeds weer ingehaald door de werkelijkheid. Gezien de verwachtingen op korte termijn, hebben we besloten dit los te laten en ons te richten op de wintercompetitie 21-22. Mocht er in de tussentijd meer mogelijk zijn, dan kunnen we eventueel nog de mogelijkheid van een zomercompetitie bekijken, maar dat zien we wel als het zover is.

De wintercompetitie 20-21 is dus definitief van de baan. Het betaalde inschrijfgeld zal op korte termijn worden terug gestort op de rekening waarvan het overgemaakt is. Met de teams en/of spelers die contant hebben betaald zal contact worden opgenomen om dit op een andere manier te regelen.

Wij wensen jullie een goede gezondheid en ondanks alles fijne feestdagen en een voorspoedig 2021.

Het bestuur van de HDO