HDO Wintercompetitie 21-22 gaat verder !

Beste leden,

Eindelijk mogen en kunnen we weer. De persconferentie van gisteren heeft geleid tot het weer volledig openen van de horeca en het grotendeels vervallen van alle maatregelen. We kunnen het darten, na ruim 3 maanden, weer oppakken.


We hebben gemeend de focus te richten op het afmaken van de reeds gestarte wintercompetitie. Om niet in de problemen te komen met het aantal speelweken, hebben we besloten de bekercompetities te laten vervallen.

We gaan verder op het punt waar we zijn gestopt en starten direct komende week (de week van 21 februari). Het programma op de website is aangepast. Kijk dus goed wanneer je moet spelen en pas eerder gemaakte programma’s en/of je agenda daar op aan.

In een aantal divisies moet nog een aantal wedstrijden worden ingehaald uit de eerste 6 speelronden. Plan deze wedstrijden zo snel mogelijk in overleg met je tegenstander en eventueel met je wedstrijdleider. Uiteraard zullen strafpunten voor deze wedstrijden worden verwijderd.

Als je vragen hebt, of als er problemen zijn, neem dan contact op met je wedstrijdleider.

Zoals gezegd ligt de focus nu op het afmaken van de wintercompetitie. In een later stadium zal bekeken worden of en op welke manier er ruimte is voor een zomercompetitie. Daar ligt voor nu niet de prioriteit. Ook over de individuele play-off’s van de wintercompetitie volgt op een later moment nadere informatie.

Het bestuur van de HDO