Inschrijving HDO Zomercompetitie

Uiterste inschrijfdatum: 15 april

De contributie is 35 euro per team. De contributie dient per bank te worden overgeschreven de HDO rekening met IBAN: NL 38 ABNA 049 277 90 82. Als de contributie op 20 april niet is ontvangen, zal uw team niet deelnemen aan de competitie.

Het minimum aantal spelers per team is 4, maar zorg voor voldoende spelers, met een maximum van 12. Spelers kunnen nog worden bijgeschreven gedurende de eerste helft van de competitie. Minimum leeftijd is 16 jaar. Alleen teams met een speelgelegenheid in de Stad Rotterdam of Schiedam (dus geen deelgemeentes buiten de stadsgrenzen) worden toegelaten. Uitzonderingen worden niet gemaakt.

Teams zullen willekeurig worden ingedeeld in een aantal poules. Voor zover mogelijk zullen teams met dezelfde speeldag bij elkaar geplaatst worden en teams met dezelfde speelgelegenheid zullen zoveel mogelijk niet in dezelfde poule worden ingedeeld.

De teamcaptain dient telefonisch bereikbaar te zijn en de captain en/of de reservecaptain MOET ook per e-mail bereikbaar zijn voor het HDO bestuur. Per team worden maximaal 2 inlog-bevoegdheden uitgegeven voor het doorgeven van uitslagen. Het is mogelijk om een ander teamlid dan de captain en inlogbevoegdheid te verlenen. Geef dit dan (inclusief e-mail adres) aan bij opmerkingen

Alles invullen en op de knop "verzenden" drukken (onderaan). Gebruik a.u.b. de muis of de Tab-toets om naar de volgende velden te gaan, niet de Enter-toets.

Team en Speelgelegenheid
Teamcaptain
(indien dit vakje aangevinkt is, zal uw e-mail adres niet gepubliceerd worden)
Reserve teamcaptain
(indien dit vakje aangevinkt is, zal uw e-mail adres niet gepubliceerd worden)
Speler 3Speler 4Speler 5Speler 6Speler 7Speler 8Speler 9Speler 10Speler 11Speler 12Opmerkingen

Indien in uw speelgelegenheid meerdere teams op dezelfde dag spelen als uw eigen team, kunt u ook aangeven op welke wijze hier bij de roosterindeling rekening mee kan worden gehouden. De mogelijkheden zijn echter niet onbeperkt.

Formulier verzenden


U ontvangt uiterlijk direct na de uiterste inschrijfdatum een bevestiging van de inschrijving. Controleer dan of alle gegevens juist zijn.