Play-Off Ere divisie 2018-2019

Nigel van Milligen (the Future) wint de Ere divisie Play-offs van seizoen 2018-2019.

In de finalewedstrijd wist Nigel van zijn teamgenoot Wesley Plaisier te winnen die in de ronde daarvoor Dave Roelse (Blacksheeps) in een spannende partij had uitgeschakeld. De partij daarvoor tussen Dave en Daniël was ook al zo’n spannende partij. Het duurde even voordat die partij kon beginnen. Om de bull gooien resulteerde in de ene na de andere bull. Na een flink aantal keren ‘bullen’ miste Daniël als eerste de bull waardoor Dave mocht beginnen. Dave verloor die wedstrijd op het nippertje. Hij was een beetje teleurgesteld en daardoor waarschijnlijk even zijn 170 finish van de vorige partij vergeten maar later gaf hij aan dat volgend jaar de eerste prijs voor hem zal zijn. (we zullen zien). Nu een 3e plaats.

De andere 3e plaats was voor Jan Karel (Dream Team). Jan wist niet te winnen van de uiteindelijke winnaar Nigel.

Er zijn hier en daar wat 180-ers gegooid, maar die zijn niet bijgehouden. Een beetje Ere divisie speler doet dat wel vaker.

Van de 16 geselecteerde spelers hebben er 11 meegedaan. Eigenlijk waren de beste spelers er gewoon bij. Een geslaagde dart-avond in café ’t Viaduct. Woensdag en donderdag aanstaande volgen de andere divisies.