Prikbord

'Zoekertje' Opgeven
  • Bent u voor uw team op zoek naar nieuwe spelers? Bent u als speler of speelhome op zoek naar een team ?
  • Stuur een e-mail en wij plaatsen op deze pagina uw oproep. (graag vernemen wij ook als de oproep niet meer nodig is)
  • E-mail naar: gezocht@hdo.nl (Desgewenst kunnen reacties via de HDO mail naar u worden doorgezonden, zonder tegenbericht zal het door u opgegeven e-mail adres gepubliceerd worden)
  • Alle speelhomes met teams die in de HDO competitie spelen, bevinden zich in de stad Rotterdam of Schiedam. Oproepen voor- en van speelhomes buiten het HDO gebied zullen niet worden geplaatst.
  • Deze pagina is niet bestemd voor andere soorten oproepen dan hierboven genoemd en zullen dan ook niet geplaatst worden.
Speler zoekt ...

Demo Content

Team zoekt ...

Speler(s) gezocht voor het volgende seizoen ? Geef het door.


Beste darters opgelet !
Voor komende wintercompetitie (en in de verdere toekomst) zijn we op zoek naar 2 spelers ter versterking van ons dartteam ‘the Indians’. Kan jij een lekker pijltje gooien en heb je zin in een uitdaging in de eredivisie? Neem dan per mail contact met mij op zodat we wat kunnen bespreken.
We spelen op de woensdag in Poolcafe Delfshaven de thuiswedstrijden. Er wordt verwacht dat je regelmatig ( meer dan 50% van de wedstrijden) aanwezig kan zijn.

Met vriendelijke groet,

Rik Popelier     rik.popelier@hotmail.nl
Captain van The Indians


Hoy, mijn naam is Ronald ik ben de captain van de team "De op of de Onder" (hiervoor stonden we bekend als team "Prince Polder". Onze speelgelegenheid café Prince Polder is gelegen in prinsenland.             Ik ben op zoek naar 1 of 2 spelers die mijn team zouden willen versterken in de 2e of 3e divisie.p Voor informatie kunt u bellen naar 06-43706265 of een E-mail sturen naar roworseling@ziggo.nl.         


Wij zoeken nog spelers voor in ons gezellige team. Momenteel spelen we tweede divisie HDO. (Rotterdam) de thuiswedstrijden spelen we op donderdag avond in 't Viaduct. Bij interesse stuur een bericht naar captain Edwin van der Pluijm mailadres edwinp-1975@live.nl.         


 

Het team Dutch Bulls 1 zoekt nog twee spelers voor het komende seizoen.  Thuisspeelhome = Cafe Dutch Inn  (Rotterdam-Lombardijen)
Bel naar de teamcaptain: 06-46.122.036


 

Speelgelegenheid zoekt ...

Indien uw speelgelegenheid (Café, vereniging, clubgebouw, kantine o.i.d.) op zoek is naar één of meerdere teams voor de eerstvolgende competitie, kunt u hier uw oproep plaatsen. Ga naar "Zoekertje' opgeven.


Hallo,

Voor mijn gezellige cafe Gerdesiaweg ben ik opzoek naar Dart teams. Ik heb 3 banen waar gespeeld kan worden.

Groet,
Patricia blom
Café Gerdesiaweg
Gerdesiaweg 347 (3061RV Rotterdam)
Tel. 0681275367
E-mail cafegerdesia@gmail.com 


Wij zoeken nog teams die onze dartlocatie " Onze veilige haven" komen versterken. Wij hebben 5 banen ter beschikking. Ook willen een nieuw team oprichten en zoeken nog een paar spelers dus ben snel op zoek naar meer. Wie vindt het leuk om bij ons in en voor "Onze veilige haven" te komen darten? Rustige locatie. Eigen parkeergelegenheid. Terras. Eredivisie live. Lekkere hapjes en drankjes tegen gereduceerde prijzen. Wie heeft belangstelling of wil eens kennismaken? Stuur me dan een pb via whatsapp of mail me je naam en telefoonnummer.
Hoor graag van jullie.
Corrie Smit (Tel. 06-53756037)


Sem's Place in Schiebroek is op zoek naar teams om onze 2 dartbanen te versterken! Wij zijn een groot gezellig bruin café op het Rododendronplein 10. Lijkt het je wat? of wil je even een avondje gezellig meedoen? Geef ons een belletje of stuur ons een mail via onze Facebook : Sem's Place
Wij zijn doordeweeks elke dag open tot 01:00 en in het weekend tot 02:00!
Bel: 010 223 0432
(februari 2017)

Gezocht (diversen)

Bekerkast opruimen ?


Gooi de bekers niet weg, maar geef ze een nieuw leven !!


In Sociëteit De Bres te IJsselmonde worden jaarlijks 10 ranking-toernooien georganiseerd en een toernooi met de naar “Embressie”.


De sociëteit heeft maar een klein budget voor prijzen, maar jouw oude beker kan hier heel veel helpen. Een nieuw plaatje op de beker, en jouw oude beker krijgt een nieuwe trotse eigenaar.


Neem contact op met:


Jaap Baay

Telefoonnr. 06-28.74.66.86.