Prikbord

'Zoekertje' Opgeven
  • Bent u voor uw team op zoek naar nieuwe spelers? Bent u als speler of speelhome op zoek naar een team ?
  • Stuur een e-mail en wij plaatsen op deze pagina uw oproep. (graag vernemen wij ook als de oproep niet meer nodig is)
  • E-mail naar: gezocht@hdo.nl (Desgewenst kunnen reacties via de HDO mail naar u worden doorgezonden, zonder tegenbericht zal het door u opgegeven e-mail adres gepubliceerd worden)
  • Alle speelhomes met teams die in de HDO competitie spelen, bevinden zich in de stad Rotterdam of Schiedam. Oproepen voor- en van speelhomes buiten het HDO gebied zullen niet worden geplaatst.
  • Deze pagina is niet bestemd voor andere soorten oproepen dan hierboven genoemd en zullen dan ook niet geplaatst worden.
Speler zoekt ...

Demo Content

Team zoekt ...

Speler(s) gezocht voor het volgende seizoen ? Geef het door.


In café De Stoof in Rotterdam gooit een gezellig echt Rotterdams team. Dit team is FF Serieus en gooit op donderdag thuis in de 1e divisie. Dit team is lekker gek en gezellig en zoekt aanvulling.

 

Heb je zin om competitie te gooien in een leuk team in de 1e divisie stuur dan een appje naar captain Stephan op 0653855640

Alvast bedankt.

 

Stephan van Olffen
Captain 'FF Serieus'


Hallo allemaal,

Team @rteDieu is opzoek naar 1 of 2 nieuwe spelers (man of vrouw).
Wij spelen op vrijdag in Ommoord (recreatie-ruimte van de Joliot) in de 2de divisie. Heb je interesse dan kun je via HDO   reageren of bellen naar 06-39.38.70.30.

Hopelijk tot ziens,

team @rteDieu.


 

Speelgelegenheid zoekt ...

Indien uw speelgelegenheid (Café, vereniging, clubgebouw, kantine o.i.d.) op zoek is naar één of meerdere teams voor de eerstvolgende competitie, kunt u hier uw oproep plaatsen. Ga naar "Zoekertje' opgeven.


Gezocht (diversen)

Demo Content