Prikbord

'Zoekertje' Opgeven
  • Bent u voor uw team op zoek naar nieuwe spelers? Bent u als speler of speelhome op zoek naar een team ?
  • Stuur een e-mail en wij plaatsen op deze pagina uw oproep. (graag vernemen wij ook als de oproep niet meer nodig is)
  • E-mail naar: gezocht@hdo.nl (Desgewenst kunnen reacties via de HDO mail naar u worden doorgezonden, zonder tegenbericht zal het door u opgegeven e-mail adres gepubliceerd worden)
  • Alle speelhomes met teams die in de HDO competitie spelen, bevinden zich in de stad Rotterdam of Schiedam. Oproepen voor- en van speelhomes buiten het HDO gebied zullen niet worden geplaatst.
  • Deze pagina is niet bestemd voor andere soorten oproepen dan hierboven genoemd en zullen dan ook niet geplaatst worden.
Speler zoekt ...

Demo Content

Team zoekt ...

Speler(s) gezocht voor het volgende seizoen ? Geef het door.


Leuk rustig team Kweeklust speelt 2 de div. zoekt paar leuke rustige medespelers. Wie komt ons versterken ? Wij spelen in “Onze veilige haven” en kunnen gratis parkeren op eigen terrein.
We hebben altijd frituur, chippies en Viaplay!  Corrie Smit 06-53756037 , Dottiefriends@upcmail.nl
(23/06/2022)


Wij , superleuk team , 3 de div. zoekt leuke gezellige spelers die houden van lekker gek doen , maar zijn ook wel eens serieus. Wij spelen op woensdag in “Onze veilige haven”
Gratis parkeren op ons terrein. Viaplay, hapjes en chippies altijd erbij. Voor info Corrie Smit 06-53756037 , Dottiefriends@upcmail.nl
(23/06/2022)


Hallo darters,

Team @rteDieu is op zoek naar nieuwe spelers.

We zijn een gezellig dartteam welke op vrijdag zijn thuiswedstrijden speelt. We spelen in de 2de divisie en hebben vooral veel lol, het is voor ons echt een avondje uit en gezellig met vrienden samen zijn. Ons thuis honk is geen kroeg maar de recreatiezaal van de Jolijottoren Rotterdam ommoord, dus lekker goedkoop en gratis parkeren.

Heb je Intesse bel ff met onze teamcaptain of stuur een appje naar: 06-39387030

MvG @rteDieu


Hallo allemaal

Team Polderbpys zoekt 1 of 2 spelers erbij man of vrouw. Wij spelen 3de divisie op de woensdagavond.
Speellocatie: Café Prince Polder
Adres:  Jacob van campenplein 39 te Rotterdam (Prinsenland).

Wij zijn een leuk en gezellig team en maken er altijd een leuk feestje van tijdens darten

Vind je het leuk om in teamverband te willen gaan gooien dan kan je een appje of bellen naar 06-87661468.

Groetjes

Rob Raadtgever
Team captain Polderboys


In café De Stoof in Rotterdam gooit een gezellig echt Rotterdams team. Dit team is FF Serieus en gooit op donderdag thuis in de 1e divisie. Dit team is lekker gek en gezellig en zoekt aanvulling.

 

Heb je zin om competitie te gooien in een leuk team in de 1e divisie stuur dan een appje naar captain Stephan op 0653855640

Alvast bedankt.

 

Stephan van Olffen
Captain 'FF Serieus'


 

 

Speelgelegenheid zoekt ...

Indien uw speelgelegenheid (Café, vereniging, clubgebouw, kantine o.i.d.) op zoek is naar één of meerdere teams voor de eerstvolgende competitie, kunt u hier uw oproep plaatsen. Ga naar "Zoekertje' opgeven.


Onze Veilige Haven
Wij hebben een leuk clubhuis en 5 banen. Wij zoeken wat leuke teams die ons komen versterken. We gingen de corona in met 6 en nu 4 dus kunnen nog wel wat leuke, gezellige teams gebruiken. Alle divisies. Gratis parkeren op eigen terrein. Viaplay voor voetbal en darten. Eventueel mogelijkheid om uit je werk bij ons te eten. Altijd snacks en chippies. Voor verdere details gewoon contact opnemen. Dan komen we er altijd wel uit. Kom gezellig eens proefdarten, app me maar en spreken wat af. Info Corrie Smit 06-53756037 , dottiefriends@upcmail.nl

Gezocht (diversen)

(niets kwijt)