Prikbord

'Zoekertje' Opgeven
  • Bent u voor uw team op zoek naar nieuwe spelers? Bent u als speler of speelhome op zoek naar een team ?
  • Stuur een e-mail en wij plaatsen op deze pagina uw oproep. (graag vernemen wij ook als de oproep niet meer nodig is)
  • E-mail naar: gezocht@hdo.nl (Desgewenst kunnen reacties via de HDO mail naar u worden doorgezonden, zonder tegenbericht zal het door u opgegeven e-mail adres gepubliceerd worden)
  • Alle speelhomes met teams die in de HDO competitie spelen, bevinden zich in de stad Rotterdam of Schiedam. Oproepen voor- en van speelhomes buiten het HDO gebied zullen niet worden geplaatst.
  • Deze pagina is niet bestemd voor andere soorten oproepen dan hierboven genoemd en zullen dan ook niet geplaatst worden.
Speler zoekt ...

Hallo allemaal,
Ik zal mij even voorstellen. Mijn Naam is Rob Ik kom uit Rotterdam (omgeving Zuidplein) en ik ben voor van de zomer naar een dartteam aan het zoeken om in de zomer competitie mee te spelen en daarna ook met dat team de winter competitie. Ik gooi al heel wat jaren op competitie niveau heb al wel eens de 2de divisie en de 3de divisie gegooid en zou graag weer in een team willen gaan gooien want ik mis het toch wel het avondje darten.
Ik ben benieuwd welk leuk en gezellig team zich bij mij gaat melden, (ben ook wel bereid om een stukje voor het darten te rijden)
Groetjes, Rob Raadtgever


Hallo, Ik ben Ronald en ben opzoek naar een dartteam waar ik komend seizoen kan.gooien.


Ik ben opzoek naar een nieuw team in de omgeving Rotterdam-Ommoord. Wil best een stukje rijden voor een gezellig team. Ik heb vorig seizoen een aardig seizoen gedraaid in DBMN wij gooide 4de divisie en zijn ongeslagen kampioen geworden. Ik heb zelf 1 partij verloren. Ik gooi een leuk pijltje maar hou ook van gezelligheid. Heeft u iemand nodig laat het mij graag weten en misschien ben ik wel u nieuwe teamgenoot.

Groet,
Wesley Rus hartland

Team zoekt ...

Speler(s) gezocht voor het volgende seizoen ? Geef het door.

Speelgelegenheid zoekt ...

Indien uw speelgelegenheid (Café, vereniging, clubgebouw, kantine o.i.d.) op zoek is naar één of meerdere teams voor de eerstvolgende competitie, kunt u hier uw oproep plaatsen. Ga naar "Zoekertje' opgeven.


Hallo,

Voor mijn gezellige cafe Gerdesiaweg ben ik opzoek naar Dart teams. Ik heb 3 banen waar gespeeld kan worden.

Groet,
Patricia blom
Café Gerdesiaweg
Gerdesiaweg 347 (3061RV Rotterdam)
Tel. 0681275367
E-mail cafegerdesia@gmail.com 


Wij zoeken nog teams die onze dartlocatie " Onze veilige haven" komen versterken. Wij hebben 5 banen ter beschikking. Ook willen een nieuw team oprichten en zoeken nog een paar spelers dus ben snel op zoek naar meer. Wie vindt het leuk om bij ons in en voor "Onze veilige haven" te komen darten? Rustige locatie. Eigen parkeergelegenheid. Terras. Eredivisie live. Lekkere hapjes en drankjes tegen gereduceerde prijzen. Wie heeft belangstelling of wil eens kennismaken? Stuur me dan een pb via whatsapp of mail me je naam en telefoonnummer.
Hoor graag van jullie.
Corrie Smit (Tel. 06-53756037)


Sem's Place in Schiebroek is op zoek naar teams om onze 2 dartbanen te versterken! Wij zijn een groot gezellig bruin café op het Rododendronplein 10. Lijkt het je wat? of wil je even een avondje gezellig meedoen? Geef ons een belletje of stuur ons een mail via onze Facebook : Sem's Place
Wij zijn doordeweeks elke dag open tot 01:00 en in het weekend tot 02:00!
Bel: 010 223 0432
(februari 2017)

Gezocht (diversen)

Bekerkast opruimen ?

Gooi ze niet weg, maar geef ze een nieuw leven !!

In Sociëteit De Bres te IJsselmonde worden jaarlijks 10 ranking-toernooien georganiseerd en een toernooi met de naar “Embressie”.

De sociëteit heeft maar een klein budget voor prijzen, maar jouw oude beker kan hier heel veel helpen. Een nieuw plaatje op de beker, en jouw oude beker krijgt een nieuwe trotse eigenaar.

Neem contact op met:

Jaap Baay

Telefoonnr. 06-28.74.66.86.