Start competitie 2021-2022

Het Corona-virus is nog steeds niet weg, maar het lijkt er sterk op dat we onderweg zijn naar een situatie met minder beperkingen waardoor het voor ons makkelijker gaat worden om één van onze favoriete bezigheden te beoefenen: Darten.

De huidige maatregelen gelden in ieder geval nog tot en met 19 september 2021. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat vanaf maandag 20 september 2021 een aantal regels wordt versoepeld. We moeten hier voornamelijk denken aan het loslaten van de 1,5 meter afstand regel en de verplichte vaste zitplaats voor degenen die op dat moment niet aan het darten zijn. Voor sommigen is de sluitingstijd van 24:00 uur ook lastig omdat niet alle partijen dan al af zijn. Als het goed is, zullen deze regels per 20 september komen te vervallen en laat dat nu precies de datum zijn van de week waarin we altijd starten met de eerste bekercompetitiewedstrijden. De week daarna zou dan de startweek zijn van onze normale competitie.

De HDO competitie van seizoen 2021-2022 zal starten met de 1e bekercompetitieweek in week 38, dat is de week vanaf 20 september 2021, gevolgd door de eerste wedstrijden van de reguliere competitie in week 39.

Laten we afspreken dat we nog even wat voorzichtig zijn met het schudden van handen en dat we degenen respecteren die daar van af willen zien.