Winnaar HDO B- Bekercompetitie 2018-2019

Baan FR12 wint ook tweede editie van de HDO B-beker.

Op zondag 14 april vond in De Stoof de finaledag plaats van de B-beker, waarvoor zich The Family, De Ara’s, W.B. 2.0 en Baan FR12 hadden geplaatst. Loting wees uit dat The Family (het enige 3e divisie team vandaag) het mocht opnemen tegen W.B. 2.0 en De Ara’s tegen Baan FR12.

Waar Baan FR12 snel klaar was met De Ara’s (5-0), maakten The Family en W.B. 2.0 er een waar spektakel van. The Family kwam met 3-1 uit de singles, maar W.B. 2.0 pakte 3 van de 4 tactics. De teamronde moest dus de beslissing brengen. Van begin tot het eind ging deze redelijk gelijk op en na het missen van vele dubbels aan beide kanten, was het uiteindelijk Arjan Maltha die dubbel 5 wist te raken.

De strijd om de 3e plaats werd met 5-3 gewonnen door The Family. Nadat de punten in de singles eerlijk werden verdeeld, wisten zij 3 van de 4 tactics te winnen.

De finale ging dus tussen de kampioenen van beide 2e divisies. Het lange wachten was het team van Baan FR12 blijkbaar slecht bevallen, want W.B. 2.0 nam in de singles een 3-1 voorsprong. De indeling van de koppels was dus belangrijker dan ooit en dat bleek aan de kant van Baan FR12 beter verzorgd, getuige de 4 overwinningen op rij. Met een 5-3 eindstand won Baan FR12, net als vorig jaar, de B-beker.

 


WB2.0
Family

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BaanFR
Ara