HDO Darts Organisatie - Rotterdam

Nieuws archief

Datum en Locatie single Play-Offs

De datum en locatie voor de single Play-Offs zijn:

Eredivisie: dinsdag 7 mei 2024 in Café De Stoof, aanvang 19.00 uur.

1e Divisie: dinsdag 7 mei 2024 in Café Dubbel10 't Viaduct, aanvang 19.00 uur.

2e Divisie: maandag 6 mei 2024 in Café De Stoof, aanvang 19.00 uur.

3e Divisie: maandag 6 mei 2024 in Café Dubbel10 't Viaduct, aanvang 19.00 uur.

 

Aanvulling:

Bij de Ere, eerste en derde divisie zijn de eerste 16 spelers geplaatst voor de Play-Offs.

Bij de tweede divisie A en B plaatsen de nummers 1 t/m 8 zich voor de Play-Offs.

Deze spelers worden niet apart uitgenodigd, maar zijn van harte welkom om zich betreffende avond te melden op bovengenoemde locaties.

Beker finales bekend

De finale van de A-Beker zal op woensdag 10 april plaatsvinden. Locatie hiervoor is Café De Halve Maan. Aanvang 19.30 uur. De teams die om de A-Beker gaan strijden zijn: Net Niet en Blacksheeps.

Op 28 april zal de finale van de B-Beker gestreden worden. De teams die zich hiervoor geplaatst hebben zijn: De Dronken Priesters en Guess Who's Back. De locatie waar de strijd gestreden zal worden is Café Pursers. De start is om 13.00 uur.

 

Het laten plaatsen van oproepen (Zoekertjes) is weer mogelijk

Een oude traditie is in ere hersteld. Het is weer mogelijk om zogenaamde Zoekertjes te laten plaatsen. Je vindt Zoekertjes onder Diversen.

We hebben 3 rubrieken: Speler zoekt team, Team zoekt speler(s) en Locatie zoekt team(s).

Stuur je oproep naar info@hdo.nl en we zorgen dat het in de juiste rubriek wordt geplaatst.

De HDO website is vernieuwd

Welkom op de vernieuwde website van de HDO, met onder meer een nieuw systeem voor het verwerken van de standen.

Na 17 jaar trouwe dienst hebben we afscheid genomen van onze oude omgeving, die een aantal jaar geleden al eens flink was aangepast, en zijn we overgestapt op een nieuwe. Naast een iets andere uitstraling, met bijvoorbeeld meer nieuwsberichten direct op de startpagina, verandert er ook het een en ander met betrekking tot het invullen van de wedstrijdformulieren. Zo krijgen alle captains en reservecaptains een nieuwe inlogcode en moeten met ingang van komend seizoen ook de koppels (met spelersnamen) worden ingevuld. Iets meer werk voor de captains dus, maar zo kunnen we wel meer statistieken tonen.

Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan de competitie-indeling voor komend winterseizoen. Binnen een paar dagen zal deze zichtbaar zijn op onze nieuwe website.

Mocht je iets tegenkomen wat niet werkt, of niet duidelijk is, stuur dan even een berichtje naar info@hdo.nl, dan gaan we er naar kijken.

 

HDO Darts

HDO VOLTOOIT DE TRILOGIE ! DERDE WINST VAN DE BRABANTCUP OP RIJ !

In september won het selectieteam van de HDO in een zinderende finale van DSWN uit Den Haag (14-13), dat was de tweede gewonnen finale op rij, ook al zat daar door de COVID pandemie meer dan 3 jaar tussen. Nu, negen maanden later, was men terug op dezelfde locatie, om het op te nemen tegen DVW uit Maasdijk.

In memoriam: Willem van der Wal

Op 20 augustus 2023 is Willem van de Wal overleden op 63 jarige leeftijd. Willem speelde bij het team Bull Shit in café 't Viaduct, waarschijnlijk al vanaf vorige eeuw. Het HDO bestuur wenst familie, vrienden, teamleden en bekenden sterkte toe met de verwerking van het verlies.